Idealfamiljen

Jag är så trött på folk som kör med “idealfamiljen”. Det är klart vi alla tänker olika men det spelar ju ingen roll hur en familj ser ut så länge alla mår bra! Träffa någon, skaffa hus, hund, Volvo, gifta sig och sen skaffa barn och leva tillsammans livet ut hade så klart vart en dröm men i mitt fall blev det inte i den ordningen, men vad spelar det för roll? Jag är lyckligare än någon annan och hade aldrig velat ändra något!

Så länge jag har mina tjejer behöver jag inget annat. Kärleken till dom och kärleken jag får tillbaka är allt! Träffa någon gör jag en dag, men när är en annan fråga. Jag har så höga krav eftersom jag har tjejerna, och dom kommer alltid, oavsett vad vara min prio. Men att träffa någon som söker “idealfamiljen” är inget för mig.

Det är så trist att det finns dom som väljer bort någon bara för den har barn, eller släktingar till den man dejtar som tänker så. Biologiskt betyder ingenting. Allt handlar om vad man gör det till, och den jag träffar kommer ta sig an tjejerna som sina egna och det kommer inte vara någon skillnad mellan dom och våra framtida barn! Hur vet jag det? Jag kommer aldrig dejta någon som tänker annorlunda där!

Mina tjejer går före allt, oavsett!❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *