Ny nattningsrutin?

Jag har kört samma nattningsrutin sen tjejerna bytte till stora sängen men senaste månaderna har jag knappt sovit i min säng, och de hela nätterna jag sovit där kan jag räkna på en hand. Jag älskar att sova med tjejerna men vill så klart att dom ska kunna sova själva och tycka att det är skönt, för deras säng ska vara en trygg plats. Nu har dom istället vaknat vid 2 varje natt och jag har automatiskt gått in och lagt mig och fortsatt sova där, och hur mysigt det än är så är varje uppvak jobbigt eftersom man vaknar till.

Jag har alltid bäddat ner dom, pussat godnatt och så har vi läst saga tills dom somnat, men nu vaknar dom oftare och vill ha mig så jag tänkte prova ny rutin nu. Jag har lite ont i halsen och att ligga ner och läsa blir jobbigt så jag satte på en ljudbok med Nalle Puh efter att jag bäddat ner och pussat dom godnatt, och båda somnade på 3 minuter!? Jag trodde det skulle ta en evighet!

Nu hoppas jag bara det håller i sig?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *