Det är ditt val, inte mitt

Godmorgon fina! Vilken kaosnatt.. Saga har sovit i ca 1 minut åt gången och sen vaknat och vart ledsen ännu längre för att sen börja om proceduren igen? Lilla hjärtat, det gör så ont att se henne så här!❤ Det är bara hoppas det går över snabbt nu så hon blir sitt pigga, glada jag igen!

Såg en bild på Instagram imorse som jag känner att jag måste dela med mig av. Vi har en hel del släktingar som försvunnit och en del som väljer annat före andra. Jag är inte den som väljer bort någon men om du inte gör något för att vara den du borde vara för mina barn (morfar, moster etc som exempel) så kommer inte jag kämpa för att dom ska veta att ni är det heller.

Oavsett vad man är, biologiskt eller icke så är det upp till var och en to make it count. Jag tycker heller inte det är okej att komma och gå som man vill utan man ska vara lika hela tiden, en trygg punkt. Jag vill inte behöva berätta för tjejerna en dag att den eller den försvann men jag vet inte varför, och det är absolut inte på grund av er!

Jag är så glad att vi har våra absolut närmsta, vi är så tajta i vår familj. Och även min moster!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *