Visst är det fantastiskt?

Saga är inne på tredje dagen med hosta och förkylning och andra dagen med kaoskväll. Både igår och idag har hon haft så jobbig hosta på kvällen att hon inte kunnat somna utan bara skriker, och inget hjälper för varken hostan eller för att trösta henne!

Tjejerna sover som ni vet tillsammans och delar på en säng som är 180×200 som vi byggt spjälor till, supermysig. Dessa två kvällar har jag tagit in Saga till mig för att Fia inte ska vakna men det slutar alltid med att hon vaknar ändå. Det är fascinerande för oavsett hur mycket den ena än skriker när dom är tillsammans så vaknar aldrig den andra, men tar du ut den som är ledsen så dröjer det inte länge förrän den andra vaknar och vill komma den med! Och så fort dom är bredvid varann igen så somnar dom, eller som nu, Fia somnar om direkt då medan Saga fortfarande är otröstlig!

Visst är det fantastiskt? Det är verkligen bandet mellan enäggstvillingar! Jag älskar att dom har varann och detta band har man sett redan i magen, och det ska dom alltid känna❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *