Mysdag i det trista vädret

Idag har vi haft trist väder här i Västerås. Jag tycker ju dock att det är lite mysigt om man inte ska göra något speciellt. Idag blev det iallafall en riktig mysdag med mina stjärnor och främst inne då Saga inte alls vart pigg idag. Hon hostar och snorar och är så gnällig. Nästan inget är bra för lilla snuttan❤ Dagen har iallafall bestått av att hålla koll på Grace då hon snart får valpar, lekt, försök till att städa, mysa och kolla film. Vi åt mellis i vardagsrummet och kollade på hela Pippi på de sju haven-filmen, så mysigt! Dom älskar Pippi så mycket? Vi tog en promenad på eftermiddagen och gick förbi lekparken ett tag och sen mötte upp mamma efter jobbet som följde med hem för lite bebisgos! Själv skulle jag hunnit plugga ikväll men som jag skrev i förra inlägget har Saga haft svårt att sova och sover djupt först nu och jag är själv så trött att jag kan sova sittandes! Nu ropar John Blund! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *