Spritt språngande naken!

Idag har vi vart hos föräldrarna hela dagen sen lunch och bara njutit av vädret, och livet framförallt! Så mysigt där ute? Vi har vart ute hela dagen, hoppat studsmatta, grillat, lekt, vart och klappat lamm osv.

Vi var till vår höman och klappade lammen och kikade på kalven dom har och tjejerna älskade det! Så himla mysigt! Givetvis glömde varenda en telefonerna hemma så inga foton kunde tas? Men det var så mysigt!

Efteråt släppte vi av alla hemma och så åkte jag och mamma in för att gå ut med hundarna, samt handla lite inför grillningen. Väl hemma glömde jag givetvis telefonen och kom på det först när vi nästan var hemma hos mamma igen så då fick det vara. Skönt dock med lite telefonfri tid! Dock känner jag mig alltid så spritt språngande naken utan den?

Till kvällen blev det grillat med potatisgratäng, så gott och tjejerna tog flera portioner! Vi åkte sen hem som vanligt efter läggdags så dom somnade i bilen och jag kunde bära upp dom utan att dom vaknade. Så nu är dom nerbäddade sedan länge och jag sitter och övervakar Grace som inte riktigt är sig själv just nu, valpar på ingång?!?? Håll tummarna!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *