Let me carry you

Hej mina fina! Idag har vart en riktig fixardag och vi har njutit ute i solen mellan varven. Vi har bland annat lekt i vanlig ordning, städat, plockat, fixat på tjejernas rum och fixat valphagen. Vi har även hunnit med en tur till Maxi och två små som hittat saker dom inte borde.

Det sistnämnda kanske lät konstigt, såg jag sen? Jag stod och diskade när Fia kom till köket och tuggade på något och såg jättenöjd ut. Frågade vad hon åt på och hon bara nickade nöjt, så frågade jag om hon kunde visa vad hon hittat och då ledde hon mig till mitt sovrum där Saga satt hukad på golvet och åt Kinder Maxi!! Dom hade alltså hittat choklad jag inte ens visste att jag hade och dom var så nöjda! Jag däremot, not so happy? Inte att jag blev sur så klart, men dom är ju mp-allergiker och vi har inte provocerat på ett tag så mer orolig över reaktionen.

Hela kvällen har dom vaknat om vartannat med magknip och först nu verkar dom somnat om ordentligt. Spännande dock att se hur resten av natten blir! Fingers crossed??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *