En vårig fika

Hej fina! Idag ringde tjejernas gammelmormor och frågade om vi ville ta en promenad och en fika, och det ville vi ju så klart så när vi var klara med alla morgonbestyr kom mormor hit och vi tog en promenad.

Promenaden bar ner till Öster Mälarstrand och vi satte oss på Öhrman’s för en fika i solen. Tjejerna fick en sorbet-kula och jag tog en limepaj. Så gott och solen värmde så fantastiskt! Tjejerna sprang runt och plockade stenar och charmade alla på caféet!❤

Det var ett tag sedan vi sågs om man bortser från den snabba visiten hos mamma i påsk, så det var trevligt att ses idag. Tjejerna somnade i vagnen på vägen hem och fortsatte sova när jag flyttade över dom till bilstolarna och därifrån åkte vi vidare till föräldrarna?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *