Det är officiellt!

Vilken dag vi haft! Så fantastiskt väder! Mamma som vart sjuk ett tag kom hit idag vid lunch och tjejerna var såå glada, och hon lika så! Är så glad över bandet dom tre har❤

Efter lunch tog vi oss ut med cykelvagnen på en skön promenad. Solen värmde så skönt så det var nästan för varmt med vårjackan på! Det är officiellt vår!!? Vi gick en power walk ner till Öster Mälarstrand och köpte glass. Det var så mysigt att sitta där och bara njuta och tjejerna busade runt som vanligt och var lika glada som alltid!

Jag har som ni vet sagt att tjejerna inte ska få något onödigt socker alls tills dom fyller tre år, och då menar jag godis, saft osv. Det är så onödigt och inte alls något dom behöver, men idag fick dom sin första riktiga glass! Jag har ju alltid gjort eget åt dom, sockerfritt och glass på smoothie etc, men dom fick faktiskt en mjölkfri (vegansk) glass att dela på idag när vi var ner och mös i solen! Dom älskade det! Detta innebär dock inte att dom kommer få det ofta utan bara om vi är iväg i sommar tex bara för att “lyxa”. Jag kommer fortsätta göra allt själv, det är ju det allra bästa?

Hur som, åter till dagen! Efter glassen gick vi till poesiparken som är en stor, nybyggd, underbar lekpark. Tjejerna sprang runt och var så glada och lekte med allt! Dom älskar att vara där och det är ju inte allt för långt hemifrån så det är toppen! Däremot finns inte bebisgungor vilket är värdelöst, dom älskar ju att gunga? Men mamma och mormor hade lika roligt, och för mig räcker det egentligen att bara se deras leenden och lyckan i ögonen?

Vi tog en tur förbi deras morfars jobb därefter också och sa hej vilket dom tyckte var roligt också. Han är snickare och jobbar i närheten där vi var och dom tycker det är så märkligt med kläderna och hjälmen han har på sig? Konstigt! Ungefär som att mormor ibland har glasögon?

Tjejerna somnade på vägen hem och när vi var hemma möttes vi av syrran som kom ner med hundarna för promenad! Grace orkar knappt gå längre?? Kvällen har vart mysig med mina hjärtan. Vi har gjort iordning på balkongen efter vintern så dom tycker det är så roligt att vara där ute. Ställde bordet upp och ner då dom klättrade på det och Fia fick för sig att hon skulle ligga där i? Samt åka båt! Mina tokisar? Efter kvällsmaten blev det ett varmt, skönt bad för mina trollungar och därefter kallade John Blund på dom. Dom bäddades ner, pussades på och så läste vi om Pongo och de 101 dalmatinerna innan dom somnade gott? Jag bara älskar att ligga och titta på dom när dom sover, dom är så fina och mitt hjärta bokstavligen hoppar över flera slag när jag ser dom❤

Kvällen för min del bestod av ett varmt bad och nu är det dejtdags med John Blund för min del med! Sov gott fina?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *