Årets första!

Vilket väder vi haft idag! Solen har strålat hela dagen lång och det har vart så varmt att tjejerna fick på sig sina vårjackor och jag gick i munktröja! Underbart eller vad?!?☀️ Förmiddagen spenderade vi lekandes innan vi åkte till föräldrarna och hämtade hem syrrans cykel, min måste servas!?

Efter lunchen gick vi ut och monterade ihop allt och sen bar det iväg på årets första cykeltur!? Helt fantastiskt underbart och vilken frihet! Att bara kunna cykla till affären, parkera cykeln utanför och traska in med vagnen är underbart! Bästa köpet någonsin, och tjejerna har aldrig vart så nöja i vagn tidigare?

Eftermiddagen bestod av gymmet med syrran, och burbygge! Tjejerna älskar att vara med när det fixas och donas, så det får dom givetvis vara? Mina duktiga tjejer! Det var två trötta stjärnor som nattades ikväll och båda somnade innan jag hunnit läsa första sidan av boken?

Ikväll fick vi även finpaket levererat till dörren, vår nya Yoyo+? Bilder kommer imorgon, samt recension senare! Nu är det dock sängläge som gäller, sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *