A walk in the park..

Vilken dag vi haft! Väldigt produktiv måste jag säga. Dagen bjöd på regn, inte sol någonstans, mera regn och ännu lite till. Mysigt tycker jag egentligen, men nu har det vart så för länge och vi behöver lite sol!☀️

Efter lunch blev det en tur till Bauhaus för att kolla material till burarna så dom blir färdiga snart och så vi då kan få tillbaka vardagsrummet!? Därefter blev det en tur till Hälla för att kolla skor (ja, jag älskar skor), handla lite mat samt springa in på Ö&B för att köpa filtar inför Puppiies (Grace, det är ett av hennes miljarder smeknamn) valpning. Hon är så stor och har nu ca 12 dagar kvar, beräknat från parning minus några dagar då hon fick tidigare förra gången!?

Eftermiddagen har spenderats inomhus och vi har städat, plockat, byggt bur, lekt, sjungit, badat och gosat framför nya Nalle Puh-filmen❤ Gissa om det var två trötta flickor vid läggning? Dom somnade på stört efter vi hade börjat läsa nya boken! För min del fortsatte städandet och sista halvtimmen blev det soffhäng. Nu är det dags att varva ner och hur gör man det på bästa sätt förutom att läsa? Och förutom att gosa med sina barn så klart, men dom sover ju?❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *