Ett bombnedslag

Hej fina! Idag har vi haft en riktig fixardag! Tjejerna har vart hos mamma och busat hela dagen medan jag själv vart hemma och pluggat, målat bur, och städat som aldrig förr! Det har bokstavligen vart ett bombnedslag här hemma och orken att ta tag i något har inte funnits förrän idag.

Jag och syrran tog stallet på kvällen också vilket var så skönt. Det var som en sen sommarkväll i luften och så rofyllt. Når vi kom hem till mamma igen fick tjejerna gröt och sen åkte vi hem. Dom somnade i bilen och kunde flyttas över till sängen utan uppvak❤ Mina små hjärtan! Dom har haft det toppen hela dagen men jag förstår inte hur jag kunnat vara utan dom så många timmar! Dom är så fantastiska❤

Kvällen har bestått av lite småplockande och mu ligger jag i sängen och ska läsa. Hoppas på en bra natt och lite sol imorgon! Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *