PW i vårvädret

Idag blev det en underbar power walk med mina flickor. Självklart tog vi nya vagnen och planen var att dom skulle sova middag i den. Solen lös mellan molnen så dom fick den rätt i ansiktet så då tog vi fram solskyddet och strax därpå somnade båda? Trots att det inte är mer än lite vilande läge på sätena så sov dom i 1 1/2 timme! Dom sover Max 50 minuter på förmiddagarna och det går heller inte att skylla på att det var en dålig natt eller att dom vaknade tidigt!

Vi gick förbi affären och handlade lite smått och fortsatte promenaden ner vid vattnet innan vi gick hemåt. Det blev alltså en oerhört skön långpromenad? Tjejerna fick väckas när vi var hemma igen för inte ens då vaknade dom? Recension kommer snart!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *