Familjedag på landet

Idag blev det en riktigt mysig familjedag på landet hos föräldrarna. Vi har lekt hela eftermiddagen och hunnit med en skön promenad med tjejerna, mamma och brorsan. Flickorna somnade gott i vagnen och ville inte alls gå ur den som vanligt?

Det blev middag och kvällsfika som bestod av pizza och blåbärspaj!? Supergott! Efter maten blev det bandymatch i garaget och jag gick all in vilket resulterade i att jag snubblade och slog upp knäet? Vinnarskalle deluxe!

Kvällen kändes precis som en riktigt sen sommarkväll och jag bara längtar till i sommar. Mysiga grillkvällar, sola och bada, något brunare kropp kanske och skön sommarluft! Tänk gräset under fötterna och alla fina blommor, och fåglar som kvittrar i träden??

Tjejerna somnade i bilen på väg hem och sov vidare när dom lades i sängen. Hundarna har vart ut för natten och jag ligger nu och myser med bebismage och känner alla små sparkar, samt läser lite! Mysig kväll med andra ord. Hoppas ni också haft en toppendag!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *