Det trodde jag aldrig jag skulle göra

Godmorgon fina! Vi vaknade utvilade imorse vid 7.30 och då gick vi upp och bytte blöjor. Tjejerna satt i cykelvagnen (dom älskar den och vill sitta där hela tiden?) medan jag fixade frukosten och precis när jag var färdig kom mamma hit. Jag kastade iordning mig och sprang sen till sjukhuset där jag hade tid klockan 8.

Jag hade intromöte och provtagning för att se om jag får börja ge blod! Syrran skulle göra det men proverna visade att hon hade för lågt järnvärde, vilket jag tror att jag också har tyvärr. Isåfall får man inte ge blod på två år men jag hoppas det ser bra ut eftersom jag åt järn under graviditeten?

Ni som följt oss sedan start vet hur mycket jag hatar sprutor och nålar och blod, så att jag gör detta är ju helt galet egentligen! Men att ge blod är både en god gärning men också bra för kroppen som lättare producerar järn om man är med om en olycka! Nu är det bara en månads väntetid innan man får svar dock så håll tummarna att järnvärdet är bra?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *