Borttappad vagn

Tänkte uppdatera om den borttappade vagnen som tydligen Babyland tappat bort. Best säger att dom aldrig hämtat upp vagnen för den inte fanns där och dom har sökt igenom alla deras terminaler, Babyland säger i sin tur att den har lämnat deras lager men frågan är vem har hämtat den och var är den?

Babyland säger att dom hade skickat en ny men tyvärr beställde jag den sista dom hade och dom skulle isåfall behöva beställa en ny som då tar ännu längre tid att få hem? Så nu är vagnen makulerad och cykelhjälmarna fick vi som kompensation för allt krångel som vart, så nu i eftermiddags åkte vi och köpte en från XXL. Samma vagn så klart?

Tjejerna fick åka i den från bilen och började skrika när dom skulle gå ur den, så vi tog en promenad med den ute och dom älskade den! Och likaså jag! Recension kommer senare?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *