Vagn på vift

Maaaah, som ni vet beställde vi en ny vagn igår. En Thule Chariot Lite2 från Babyland. Vi beställde samtidigt två cykelhjälmar och jogginghjulet som är till vagnen och hjälmarna och hjulet skulle komma i ett paket och vagnen i ett, båda skulle leveras igår kväll. Endast det med hjälmarna och hjulet kom på bestämd tid men vagnen “var kvar i Spånga” enligt han som levererade det andra.

Idag har jag ringt miljarder samtal, både till Best som transporterar och Babyland som skulle skickat, men ingen vet var vagnen är! Det tog en hel dag att komma fram till att Best inte ens kunnat hämta vagnen så nu vet vi iallafall att den aldrig lämnat Babyland, men dom kan inte hitta den!!? Vi snackar alltså ett s t o r t paket som väger 21 kilo! Puts väck.. Hur tappar man bort något så stort?!?

Jag har aldrig haft problem med Babyland och dom sa att hade det funnits en till i lager hade den skickats omgående, men jag köpte sista exet? Imorgon väntar vi svar och jag hoppas dom hittat den för jag behöver den verkligen!

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Vagn på vift

  1. Jag har varit med om liknande där de tappade bort 40 stycken pasostöd (jätte tråkiga saker) och de väger sammanlagt cirka 500 kg och är två meter långa.. dessa försvann också! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, hur är det ens möjligt liksom? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *