Jag borde vart tyst

Minns ni vad jag sa tidigare? Inte? Läs HÄR

Jag pratade alltså om biverkningar efter 1,5 års-vaccinationen tjejerna fick för en vecka sedan igår. Bara för jag skrev att dom inte fått några biverkningar så fick Saga givetvis feber när dom skulle sova. Nu vaknade hon och hade 39.3 i temp och ligger hos mig. Mitt lilla hjärta❤ Ibland ska man bara vara tyst?

Dagen har vart lugn och vi har mest myst inne. Det har regnat hela dagen så vi har haft riktig vårfeeling, ja, regn innebär vår och jag är med all sannolikhet den enda som tycker regn är mysigt! Tänk er mysa i soffan under en filt, framför en film med lite tacos och höra regnet smattra mot rutorna? Underbart!

Det blev en tur till lekparken med tjejernas mormor och moster också men det var översvämning i hela lekparken! Det gjorde ju inte tjejerna något dock som älskar vatten! Det var nära på att vi inte ens kom till lekparken för vattenpölen utanför huset var såå rolig!?

Efter maten fick det bli ett varmt bad och därefter kollade vi på Bolibompa vilket dom tycker om. Dom älskar sista låten med Draken och blir så himla glada och dansar med❤ Dom satt i mitt knä och mös till Bolibompa och höll handen! Gissa om mitt hjärta smälte!❤ Det var två trötta damer som somnade till bokläsandet ikväll! Nu ska jag gosa med mitt hjärta lite och sen blir det sova!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *