Shoppingdag med Calle

Hej fina! Idag vaknade vi upp pigga och glada igen och tog en lugn förmiddag hemma. När det var dags att sova middag åkte vi till stallet så tjejerna sov i bilen under tiden. Efter åkte vi och hämtade tjejernas morbror Calle och åkte sedan och åt. Flickorna vaknade lagom till vi skulle äta?

När vi var klara åkte vi till XXL och kollade på cykelvagnar då jag länge tänkt att vi ska ha en, och nu är det ju faktiskt vår! Tjejerna var jätteduktiga och höll morbror i handen till hästavdelningen där vi började med att prova ridväst. Så galet gulligt så jag svimmar!!?? Därefter kollade vi på cykelvagnarna. Jag ville ha en med ställbart handtag, som kunde göras om från Cykelvagn till promenad- samt joggingvagn och tog mycket bagage. Det är Thule jag tittat främst på och blivit kär i så jag beställde en från Babyland! Dom hade den inte inne på XXL men eftersom Babyland är grymma så skulle leveransen komma ikväll, dock kom bara första paketet och andra paketet innehållande vagnen kommer tydligen imorgon då den fastnat (?) i Spånga? Jag som ville prova den! Det blev iallafall en Thule Chariot Lite2.

Hur som så fick vi jogginghjulet och hjälmarna ikväll och tjejerna älskade hjälmarna som är röda med blommor och Bamse!? Nu längtar vi till imorgon och hoppas den kommer tidigt så vi kan prova den ute!!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *