Hästtjejer ut i fingerspetsarna

Vilken dag vi haft! Natten var toppen och vi vaknade upp pigga och glada alla tre! Underbart??? Efter frukosten gjorde vi oss iordning och åkte till stallet och tog ut samt fodrade hästarna. Tjejerna hjälpte så duktigt till både med att ta ut hästarna och att fixa i stallet sen. Dom är riktiga små hjälpredor och gör precis som en annan, står jag och soppar ska dom göra lika, torkar jag bordet eller lagar mat ska dom hjälpa❤ Jag är så oerhört stolt över dessa två! Så duktiga redan nu, tänk om några år!?

Mamma och syrran kom förbi på eftermiddagen och fikade. Dom sov i Stockholm igår med resten av familjen så dom hade saknat prinsessorna, trots att dom sågs igår? Efter fikat åkte vi till stallet igen och red. Tjejerna älskar hästarna och likaså att rida! I sommar är det dags för första tävlingarna för deras del!? Självklart var ridbyxorna på och dom nästan kiknar av skratt när dom får trava? Gullungar!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *