När påskharen kom

Hej fina ni! Mina små trollungar har äntligen kommit hem efter att ha sovit hos mormor och morfar? Det räcker med några timmar så saknar man dom så det gör ont❤ Men samtidigt är det såå bra för dom att få sova hos dom eftersom vi är som en enda stor familj. Vi träffas ju varje dag så det har aldrig vart något konstigt, och dom behöver få känna att dom klarar av att vara ifrån mamma och få lite egentid med mormor tex!

Igår var det påskmiddag hos föräldrarna tillsammans med moster och hennes sambo också. Supermysigt och så gott! Självklart var det äggletning på tomten också eftersom påskharen hade vart där! Såå mycket fint fick vi? Tjejerna fick även mer än det som är på bild, och klänningarna på bilderna fick dom i några av äggen? Tjejerna som älskar Mimmi blev ju överlyckliga över klänningarna?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *