En mysig påsk

Vilken mysig påsk vi haft! Traditionerna håller vi i (och kommer alltid göra), och jag är så glad över min lilla och min stora familj! Tänk vad fantastiskt att få föra vidare allt detta till mina barn, och jag hoppas dom gör likadant med sina?

Kvällen var lite småhektisk då familjen är i Stockholm över natten så jag och tjejerna har ikväll vart och tagit in hästarna och imorgon bitti ska dom ut. Detta är oftast mammas och syrrans uppdrag eftersom det är lättare för dom än för mig som har två små trollungar, men det gick toppen! Dom älskar ju hästarna så dom tycker bara det är roligt att vara med?❤

Tjejerna somnade i bilen och fortsatte sova när dom lades ner i sängen? Mina hjärtan! För mig blev det ett varmt bad efteråt och efter att hundarna vart ut och jag kröp ner i sängen började jag läsa min nya bok som jag så länge velat ha – Children of the flames eller Dr Josef Mengele and the untold story of the twins of Auschwitz. Hur hemsk den än är så blir man givetvis extra tagen och “indragen” när man själv har tvillingar, och allra helst enäggs som var de han experimenterade på främst. Jag som alltid älskat att läsa böcker (verklighetsbaserade och självbiografier) fastnar ju direkt och kan knappt sluta läsa. Så rogivande att ligga och läsa innan läggdags!

Nu är det strax sovdags och jag hoppas på en någorlunda natt så alla är pigga och glada på att åka till stallet efter frukost!? Sov gott fina ni?

Loading Likes...

1 reaktion på ”En mysig påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *