Familjedagar

Idag blev det en riktig familjedag! Jag älskar dessa dagar då vi är tillsammans allihop men pappa saknades idag dock! Även denna dag har gått i ett och vi har hunnit med både shopping, lämna tillbaka hårband, köpa mat, stallet och lek hemma.

Brorsan stannade kvar när mamma och syrran åkte och sover kvar idag så vi gick till lekparken efter maten och busade! Brorsan på snart 12 år tyckte det var lika roligt som tjejerna men dom kollade mest på honom och hans trix? Han som vanligtvis har hockey varje dag har enormt mycket energi (?) nu när hockeyn har lov så dom hade väldigt mycket att göra i lekparken!

Tjejerna fick ett bad när vi kom in igen och därefter kvällsgröt. Vi läste bok och tjejerna somnade på stört! Älskade små trollungar vad ni förgyller mitt liv?

Jag och brorsan har fixat inför imorgon och kollar just nu på film. Snart är det sovdags och imorgon är det påskfirande!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *