När tror du?

Hej fina! Idag blev det inte riktigt som planerat! Förmiddagen startade lugnt och strax innan tjejerna skulle sova middag ringde deras gammelmorfar och frågade om vi ville följa med till Tuna Park, och eftersom vi inte hade något speciellt planerat så sa vi ja. Tuna Park är ett shoppingcenter i Eskilstuna, ca 40 minuter från Västerås!

Tjejerna sov middag och sen åt vi lunch innan vi packade in oss i bilen och åkte för att hämta morfar. Sen styrde vi mot Eskilstuna!

Vi började med BR och tjejerna köpte varsin enhörning som kunde låta och blinka, ursöta! Sen sprang dom runt för fulla muggar där inne och jag var helt dyngsvettig! Även när vi fikade var det high life!? På fiket fanns även ett tvillingpar till som dock bara var 5 månader men man börjar alltid prata med varann. Det är något visst med att ha tvillingar!

Det blev ett par träningsskor för min del och utöver enhörningarna även vårskor till tjejerna! Bilder kommer imorgon??

På vägen hem ringde syrran och sa att Sessan (stoet) blödde ur fiffi, så mamma som slutat jobbet åkte och kollade till henne. Enligt henne var det lugnt och inga tecken på föl, men jag och tjejerna åkte dit ändå för att kolla det passade perfekt eftersom tjejerna sov i bilen just då! Blödde gjorde hon inte riktigt men lite blodrester fanns, hon var slapp där bak och magen hade sjunkit enormt så han är garanterat fixerad nu. Mjölken var vitare än igår men spenarna ej fyllda ännu. Eftersom det bara tog ett par timmar vid förra fölningen från det att värkarna hade startat till att han var ute så har vi stenkoll. Jag fick lov att förlösa henne sist då han kom ut med en hov och mulen, så det var bara in med handen och dra ut andra hoven också och sen hjälpa till i krystvärkarna på slutet då hon var så trött.

Vad tror ni? Vilket datum är det dags?? Jag tror på fredag! Och en liten hingst igen? Även om jag hoppas på ett sto?

Vi kom hem efter läggdags ikväll så tjejerna hoppade bums i säng. Hundarna är kissade och jag ska krypa ner och sova nu. Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *