Jag är bättre än er

Många av er som följt oss ett tag vet att jag hade en jobbig tid på högstadiet med mobbning. Denna händelse har bara gjort mig starkare och det finns inget som kan bryta ner mig nu.

Idag såg jag en av dessa människor när vi var iväg och handlade, och hon vågade inte ens kolla på mig utan låtsades “gulla” med sin unge och körde näsan i vädret när hon såg mina tjejer. Jag kan inte annat än skratta! Jag gick på högstadiet för ungefär 10 år sedan (är det ens möjligt?!) och jag har kommit så mycket längre än alla dessa. Hade hon vart lite vuxen hade jag helt klart kunnat säga hej, för den där jobbiga tiden och händelsen är långt bakom mig och jag är för mogen för att ens bry mig om det längre, men dom som utsatte mig för det har inte kommit någonstans!

Jag säger absolut inte att jag är bättre än någon så, men jag har aldrig mobbat någon, jag är så vuxen att jag har glömt, gått vidare och förlåtit, och hade absolut kunnat stanna och säga hej. Man tycker ju att folk borde växa upp med tiden, men en del tar kanske längre tid på sig.

Jag vet iallafall hur mina barn ska uppfostras och jag vet hur jag kommer hantera en sådan eventuell situation i framtiden! Jag har iallafall kommit betydligt längre och har dessutom fått världens finaste barn!❤

Loading Likes...

1 reaktion på ”Jag är bättre än er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *