Härliga måndag!

Hej mina fina! Har ni sovit gott? Här var det en kaosnatt då tjejerna inte sovit för fem öre! Dom har inte kommit in i djupsömn och vaknat stup i kvarten. Tre trötta tjejer idag? Själv mår jag mycket bättre iallafall och har inte kräkts något mer på över 24 timmar. Däremot känner man ju i kroppen att man vart dålig så orken är ju inte helt tillbaka ännu, men betydligt bättre än igår!??

Imorse kom syrran förbi innan sin praktik så vi har lekt och kollat på Pippi. Nu har syrran åkt och det är dags att städa lite. Blev ju inget alls igår!? Tjejerna ska snart sova middag och det ser ut som solen kommer spricka fram snart! Tror detta blir en härlig måndag med mycket gjort!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *