Är det nu det vänder?

Idag har vi haft en lugn men mysig dag tillsammans med tjejernas mormor. Det blev en snabb tur till Erikslund och handla lite men givetvis kom vi inte hem med det vi skulle ha? Varför är det alltid så?? Och ändå har man oftast inköpslista med sig!

Hur som helst så har vi mest vilat idag och försökt få hemmet att se något städat ut igen. Vi lyckades väl så där!? I eftermiddags när vi kom hem fick jag samtal om att jag ska på jobbintervju imorgon! Är det nu min otur vänder?!?

Eftermiddagen och kvällen har jag bara spenderat med mina busfrön. Dom älskar att bli kastade på min säng och sen busa runt i den så det har vi givetvis gjort! Dom kröp ner under täcket och låtsades sova flera gånger och då ska man pussa på dom så dom skrattar så dom kiknar!? Älskade barn! Givetvis gjorde Saga en kullerbytta och landade med bakhuvudet på elementet så hon har ett rött sträck som blåmärke? Men det gick bra som tur är! Det är helt omöjligt att hålla dom borta från alla faror, och det skrämmer mig totalt! Älskade små trollungar vad jag önskar att jag kunde skydda er mot allt ont och bädda in er i bomull så ni aldrig skadade er❤

Båda somnade på stört och jag har bara vilat efter det. Nu är det sovdags för min del och jag hoppas på en någorlunda natt inatt! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *