Hej sommartid!

Jag hade helt glömt bort att klockan skulle ställas om men som tur är gör min telefon det själv så jag märkte det först när klockorna i hemmet inte visade samma som telefonen? Hur som så var natten den sämsta på länge. Igår kväll gick jag och la mig i skaplig tid då jag mådde illa. Förhoppningen var att det skulle gå över med lite sömn, men så vaknade tjejerna någon timme senare så jag gick in dit. Dom sov väldigt oroligt och kom aldrig in i någon riktig djupsömn, så andra gången dom vaknade fick jag springa upp och spy. Bokstavligen alltså?

Fia var jätteledsen och följde med mig upp och undrade garanterat vad som hände.. Efter kände jag mig ändå helt okej i magen och vi somnade om. Efter det har dom vaknat flera gånger i timmen och flera av dessa gånger har jag fått kasta mig upp och kräkas.. Hello magsjuka!

Det var verkligen en flashback till graviditeten nu på morgonen då jag verkligen kräkts upp allt, men ändå behövde kräkas.. Likt då tappade jag andan flera gånger för att inget kommer upp?

Ni kan ju gissa om morgonen var jobbig.. Klockan 7 ville tjejerna upp och jag fick ligga på golvet och kolla på för att inte kräkas. Klockan var ju vid denna tid egentligen 6 dessutom.. Morgonen fortsatte i samma spår och jag har kräkts ännu fler gånger.. Konstigt när det inte finns något kvar? Mamma kom förbi efter jobbet och tog ut hundarna och tog även med sig tjejerna så dom skulle få lite roligt idag och så jag kunde vila upp mig lite. Sen dom åkte har jag sovit några timmar men mår fortfarande snarlika som innan.. Jäkla skit!

Fick iallafall dessa bilder på tjejerna och dog en smula, mina godingar!!❤ Dom får iallafall njuta av vårvärmen! Har ni också sol idag??

Loading Likes...

1 reaktion på ”Hej sommartid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *