Kontrollbehov & trust issues

Ni känner ju till mitt kontrollbehov och det är något som jagar mig enormt. För er som inte vet, men förstått tack vare rubriken, så har jag iallafall ett kontrollbehov. Jag gör hellre saker själv (som jag vet att jag klarar) så jag vet att det blir på mitt sätt, alternativt att om det blir fel så kan jag bara skylla på mig själv.

Det kanske låter helkonstigt men så är det. Jag har nämnt flera gånger tidigare att jag har ångest inför tjejernas dagisdebut till exempel, just för att jag inte vet vad som pågår. Jag vet att dom har det toppen när dom är med mig, och likaså med familjen men när dom är på dagis sen kan jag ju inte veta om dom blir tröstade ordentligt när dom är ledsna osv.

Det är samma med hundarna. Att lämna dom till någon annan utanför familjen är ren ångest för mig. Vi skulle åka bort nästa helg och sova på hotell hela familjen men eftersom jag också har enorma trust issues har jag ingen att lämna dom till än till min moster. Syrrans kompis skulle ha två av hundarna och hjälpa med hästarna men hon skulle tyvärr bort nu så jag och tjejerna blir hemma för jag litar inte på någon annan än de två.

Har ni samma problem? Jag tycker det är jättejobbigt och önskar att det kunde vara bättre, och det är något jag måste träna på, men hur?!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *