Två små hjälpredor

Tjejerna älskar att hjälpa till och jag är så stolt över allt dom gör! Speciellt roligt tycker dom det är att hjälpa till att baka och laga mat. Dom häller i ingredienser, blandar om och smakar på allt så det blir bra? Älskade små gryn!

Jag tycker det är så mysigt att dom vill vara med och det är ju toppen för dom också. Idag hjälpte dom till med kvällsmaten som blev sötpotatisgratäng med vegbiff och hemlagad brunsås, så gott! Tjejerna stog och åt tomater direkt från skärbrädan i väntan på att gratängen skulle bli klar?

Idag har jag fixat med buren som är under uppbyggnad och nu börjar den bli klar. Ska på galler, lister, plexiglas och så ska den målas! Sen är det bara tre till som ska byggas?

Kvällen gick åt till fredagsmys med mina hjärtan. Fia mös för fullt med Dreamy innan läggdags. Dessa två älskar varann! Det finns verkligen ingen snällare, goare hund än henne.

Tjejerna somnade på stört efter att dom bäddats ner och pussats godnatt och jag tillbringade kvällen med burbygge och soffhäng. Nu är det strax sovdags och imorgon hoppas vi på lite sol igen?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *