Det gick i uppfyllelse

Jag försöker ofta stanna upp och vara i nuet. Tiden går så fort och jag vill inte missa en enda sekund av tjejernas liv. Jag har fortfarande svårt att förstå emellanåt att dessa små underverk, är mina underverk! Visst är det fantastiskt att tänka att från ett litet frö skapades två små bebisar. Två små bebisar som växte i min mage i hela åtta. I åtta månader gick man där och längtade så oerhört mycket efter att få träffa dom, se vilka dom var, hur som såg ut, att bara få hålla dom i ens famn.

Jag älskade att känna dom sparka, känna dom hicka och se dom på ultraljuden varannan vecka. Jag drömde alltid som liten om att få tvillingar och hur det skulle vara, och så går drömmer i uppfyllelse! Under de åtta månader jag var gravid drömde jag hela tiden om att få krama om dom, pussa på dom, bädda ner dom i vagnen och gå promenader, amma och se dom växa upp.

Jag är så oerhört stolt över mina tjejer, vad min kropp skapat. Jag är så glad över att ha dom och kan inte tänka mig en enda sekund utan dom. Dom är mina lyckopiller, dom som gör mig gråhårig i förtid och antagligen kommer ge mig en hjärtattack innan jag fyller 25, men dom är mitt allt och det går inte att på något sätt förklara hur mycket jag älskar dom! Jag vet att ni förstår precis!?

Varje gång jag tittar på dom blir jag varm, att höra dom säga mamma och sträcka upp armarna får mig att smälta och att se dom tillsammans, så goa som dom är, den kärleken får mitt hjärta att spricka! Jag är stolt över mycket, men allra stoltast är jag över att vara mamma till just dessa två!❤

< img src=”http://www.twinmom.se/wp-content/uploads/2018/03/img_9190-1.jpg” class=”wp-image-4351 size-full” height=”1242″ width=”1574″>

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *