Vi drar..

Woohoo! Alltså ni vet ju hur mycket jag älskar att planera (don’t ask why) och just nu sitter jag och planerar för fulla muggar! Till vad? Nästa år är det dags för tjejernas första utomlandsresa! Alltså lycka är!!

Nästa höst är det alltså dags för en ny familjeresa och tjejernas första ever. Jag längtar så jag spricker! Vart vi ska håller jag hemligt ett tag till men allt är bestämt iallafall så nu ska tiden bara gå lite fortare!??

Idag beställde jag även extravagn. Det blev en Yoyo+ med rosa klädsel??? Det fick bli just en Yoyo eftersom dom alltid går som handbagage eftersom den blir så liten, och det är också en sån jag behöver för att underlätta vardagen. Nu kan jag ta en av tjejerna på ryggen, vagnen på axeln, andra barnet på armen och hund i andra handen. En packåsna, ja, men vad gör man inte för att underlätta?! Perfekt också när man ska till och från bilen och är lite stressad, eller bara vill veta var dom är eftersom dom aldrig är still annars! Perfa! Nu längtar vi alltså också tills vagnen kommer så vi kan provköra den!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *