Man märker att det är på väg

Fina ni! Har ni haft en bra dag? Idag har vi bokstavligen bara vart ute. Så galet skönt! Våren är verkligen på väg nu och solen värmer så mycket att snön smälter i rekordfart!??

Vi har lekt massor i lekparken idag och tjejerna älskar det. Även jag tycker det är roligt för dom är alltid så glada när vi är ute.

Mamma kom förbi en stund innan jobbet och snodde åt sig lite bebisgos. Fia har dock vart extremt mammig idag med så hon ville knappt vara med mormor? Tur Saga ville gosa! Även moster kom hit en stund på eftermiddagen efter skolan och lekte en stund innan pappa hämtade henne. Efter kvällsmaten blev det en tur till lekparken igen. Så skönt att det är ljust ute så länge nu!?? När vi kom in var det läggdags och Saga somnade direkt när hon hade bäddats ner men Filli däremot somnade inte förrän ca 20.30? Nu sover båda iallafall och jag ska hänga lite tvätt bland annat??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *