Lekparkshäng

Idag har vi haft en lugn dag eftersom Saga kräktes igår. Idag har hon dock vart som vanligt och kräktes inget mer efter 00.00 igår. Fia är inte ett dugg påverkad och jag mår bra jag också, så jag tror inte det var magsjuka. Jag ska väl inte säga för mycket än dock!

Oavsett så blev det en lugn dag hemma. Jag har försökt fixa lite men annars har vi bara lekt och busat. På eftermiddagen blev det så instängt så vi gick till lekparken. Så skönt att komma ut och tjejerna var helnöjda med att få gå ut och leka!?? Våren är verkligen på väg nu och solen värmde även idag, trots att vi var ut så sent! Underbart?

Idag sov dom inget på eftermiddagen så blir spännande att se hur natten blir. Dom somnade i vanlig ordning strax efter 19 och nu är det sovdags även för mig. Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *