Fika & bebisdejt

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra natt! Gårdagen slutade lite kaosartat så det fanns ingen tid för bloggande igår.

Igår var vi och träffade min kompis Evelina och hennes son på Erikslund. Det blev en något vild fika med två tjejer som bara skulle springa i soffan och slutade med att Fia så klart trillade, men det gick som tur är bra. Älskar när folk tror att dom vet hur det är att ha tvillingar, men det är tyvärr inte ens i närheten?

Vi fixade lite ärenden också och tjejerna skulle prompt gå själva bland folkmassorna. #panik, men det gick bra! Båda var så extremt trötta på slutet men ingen ville sova förrän bilen började rulla. Det var en trevlig bebisdejt iallafall!?

Efter Erikslund åkte vi hem och mötte upp mamma som hade slutat jobbet. Hon fick agera barnvakt medan jag och syrran åkte till gymmet för ett monsterpass. Så skönt efter!???

Kvällen slutade i lite kaos som jag nämnde tidigare då Saga helt plötsligt kräktes precis innan läggdags. Vi hoppade in i duschen och jag hoppades det skulle vara slut efter det men hon kräktes tills det inte fanns något alls kvar i magen.. Mitt lilla hjärta❤ Hon kräktes sista gången vid 00.00 och därefter har vi kunna sova lite. Under morgonen har hon både fått i sig vätska och lite yoghurt och är lite piggare nu. Fia mår bra och är som vanligt så håller tummarna att det inte är magsjuka men vi håller oss givetvis hemma?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *