Läkarbesök & lekparkshäng

Idag vet jag inte riktigt vart tiden tagit vägen! Vi har bara tagit det lugnt på förmiddagen och vid lunch kom mamma hit. Vi åt tillsammans maten som jag och Fia lagade tillsammans medan Saga sov. Därefter åkte jag på läkarbesök. Mer om det kommer imorgon när jag orkar skriva om det.

Hem igen och busa med mina trollungar. En stund senare var det dags att sova middag igen så vi läste bok i myshörnan tills båda två somnade. Precis därefter kom syrran från praktiken så vi tog en kopp te tillsammans och snackade skit innan hon hämtades av pappa.

När tjejerna hade vaknat blev den en sen tur till lekparken i kvällssolen. Så underbart att solen är framme så länge nu! Vi var ute i ca 1 1/2 timme innan vi gick hem och åt kvällsmat. Idag blev det soppa så dom åkte ner i badet direkt efter? När dom kom upp var det sovdags så vi läste några sidor ur boken innan dom somnade?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *