Gravid igen..

Jag har länge haft ungefär samma känsla som när jag väntade tjejerna. Precis som med dom var jag extremt känslig redan första veckan av graviditeten och det var ett av de tecken jag hade på att jag var gravid. Så har jag nu känt ett tag, känslig och gråter lätt utan vettig anledning, minnet är värre än någonsin och det har jag mest försökt skämta bort, trött fast jag sovit och utöver detta har jag känt mig lättretlig och omotiverad. Studierna tar stryk totalt just nu och likaså med att bara ställa sig och diska, orken finns inte och motivationen ska vi inte snacka om. Nu vet jag dock att jag inte är gravid igen men jag har förstått att jag känner mig utmattad. Det enda som gjort mig riktigt glad är tjejerna och djuren.

Jag behöver skära ner på saker att göra och bara ta det lugnt. Jag tar på mig för mycket att göra trots att jag egentligen inte tycker det.. Bloggandet har också blivit lidande på grund av hur jag mår just nu men nu kommer jag bara fokusera på det jag tycker är roligt – barnen (så klart), bloggen, djuren och familjen. Och annat så klart men inte ta på mig för mycket!

När stjärnorna sov igår kväll

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Gravid igen..

  1. Jag har länge varit imponerad av hur mycket du orkar. Bara att vara ensamstående tvillingmamma är i mina ögon mycket starkt. Att du sedan orkar med alla djur och dessutom att plugga samtidigt gör att du måsta vara den kvinnliga varianten av stålmannen. Vilken stålkvinna du är!

    Ta hand om dig så att du inte bränner ut dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *