Like the old days

I eftermiddags åkte jag och syrran till stallet medan tjejerna var hemma med mormor och lekte samt åt mat. Jag verkade alla fem hästarna och borstade dom också. Så skönt att ha haft lite extra mysig kvalitetstid med varenda en av dom och inte bara det vanliga?

Syrran fixade resten medan jag höll på med hästarna. Det var så mysigt att vara där så länge igen. Det var precis som förr när jag och syrran alltid var där tillsammans och fixade och tyvärr blir det inte alls lika ofta just nu men snart blir det betydligt lättare och då blir det också oftare vi är där jag och tjejerna också! Efter nästan tre timmar där åkte vi hem och åt kvällsmat och tjejerna var så busiga? Älskade barn!

Efter maten blev det lek och bus med tjejerna innan det var dags att åka hem och sova. Dom somnade i bilen och bäddades ner direkt när vi kom hem och båda fortsatte sova så gott. Själv är jag så trött så jag har spenderat kvällen i soffan. Skönt! Nu är det sängläge som gäller och imorgon är det dags för gymmet igen!?? Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *