En paus i vardagen

God eftermiddag fina ni! Idag är vi hos föräldrarna, men det är bara syrran och mamma hemma. Brorsan och pappa är på hockeyläger och kommer hem imorgon!

Tror dom flesta känner igen att vardagen är så hektisk många gånger. Det är ständigt något som ska göras. Själv har jag alltid något på gång och många tänker nog att jag ibland tar på mig för mycket, men jag ser det inte så förrän jag stannar upp och tänker på det. Jag har tillsammans med tre kompisar en deguförening (djur) där jag är den som valde att starta och är även ordförande = alltid mycket att göra. Jag har börjat bygga nya burarna till smådjuren så det är byggmaterial i hela vardagsrummet. Jag pluggar och har snart nationella prov i matte. Jag är influencer och bloggen är mitt jobb, samt att vi har djur varav en tik och ett sto dräktiga och om inte allt för lång tid ska ha. Och detta är bara en bråkdel av allt som är igång! Samtidigt ska man också vara den där glada, roliga mamman som jag vill vara, och det är jag. Hade allt runt om drabbat tjejerna hade jag så klart skärt ner på det men majoriteten av allt gör jag på kvällarna när dom sover så dom märker inte av det?? Hur som helst så tycker jag inte att jag har mycket going on förrän jag faktiskt stannar upp.

Idag behövde vi en paus från vardagen och då åkte vi till föräldrarna. Landet är som ni vet vårt ställe och allt bara släpper när man kommer dit. Varenda problem, varenda liten stress går upp i rök! Så oerhört skönt!?

Vi har hunnit med en promenad i det sköna vädret och solen värmde så fantastiskt! Tjejerna leker just nu och snart blir det stallet!?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *