Lekdejt på Leos

Idag blev det en lekdejt på Leos Lekland med Anna och lilla Gustav. Tjejerna var så pepp och härjade som vanligt där inne. Så roligt att kunna åka dit nu när dom äntligen är friska, vilket kanske är dumt egentligen med tanke på alla bakterier? Så länge fick vi vara friska haha! Jaja, man ska ha roligt, inte tänka på what if.

Det var superkul och alla fem hade roligt, men mammorna gillade nog rutchkanorna bättre än barnen? Nejdå, tjejerna älskar det!

Det blev även lunch där och sen slocknade båda två i vagnen och fortsatte sova i bilen. Det blev en tur till stallet när dom ändå sov, så fick lite gjort där och kollade Sessan lite noggrant. Efteråt åkte vi hem och åt lite mellis innan mamma kom från jobbet?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *