Ett, två.. Klart!

Jisses vilken effektiv dag vi haft! Till att börja med hade vi en kass natt med gallskrik (tjejerna alltså) så grabbarna undrade garanterat vad som hände här hemma? Varför det var skrikfest är dock ett mysterium och som tur var kunde vi somna efter 03.00 och sov därefter till 07.30. På något mirakulöst sätt vaknade vi utvilade, trots nattens upptåg? Det är och förblir ett mysterium!

Hur som helst kom mamma hit direkt efter jobbet och vi åt frukost tillsammans. Efter lite lek och bus packade vi in oss i bilen och åkte till stallet för att hämta upp hästsläpet. Vidare gick färden till vår halmgubbe för att hämta just det, en halmbal. Tillbaka till stallet för att lämna av halmen och vidare in till stan, fortfarande med släp. Vi stannade på Maxi och handlade lite snabbt och därefter blev det mat. När vi var klara åkte vi till återbruket och kastade lite skräp och sen vidare för att hämta en ny TV-bänk.

Efter åkte vi till vårdcentralen där vi hade tid 13.30. Saga sov i bilen så hon och mamma stannade medan jag och Fia gick in. Vi fick vänta ett bra tag men hon charmade alla i väntrummet som alla föll pladask. Min glada, busiga, tokiga, lilla pratkvarn? Till slut fick vi komma in och ta bort stygnen. Fia var jätteledsen och trodde antagligen hon skulle sy igen, men det gick fort som tur var och sköterskan frågade därefter om vi skulle gå och kika om det fanns något klistermärke hon kunde få, men hon skakade på huvudet så jag frågade om vi skulle gå till Saga och då sa hon ja och lugnande sig direkt❤ Kärleken mellan dessa två alltså!? Vi gick iallafall och kikade på klistermärken och hon valde ett med katten Jansson och husmusen från Bamse. Den skulle hon stolt visa upp för Saga och satt hela vägen hem och sa “mjaaaau”?

Hem till oss för att lämna TV-bänken och jag hann även fixa lite med den och möblera om lite innan jag ensam åkte och hämtade syrran som kommit hem från skolan? Vi åkte vidare till vår högubbe och lassade in miljoner balar med hö, kanske inte riktigt så många dock, och åkte till stallet för att fixa inför kvällen. Sessan har fyllt juvret lite mer och idag såg man fölis sparka flera meter ifrån! Garanterat en hingst igen?

När vi väl kom hem var det dags för kvällsmat och tjejerna hade precis ätit. Mamma och syrran åkte en stund senare och då blev det mys med mina hjärtan!? Dom nattades som vanligt strax efter 19 och sover så gott. Själv har jag fixat och donat hela kvällen och ska nu krypa ner i sängen??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *