Dagens BVC-besök

Minns ni att jag berättade igår vad vi skulle göra idag? Idag stod BVC-besök på schemat! Som jag längtat! Det är så roligt att få berätta om deras utveckling och se hur stora dom blivit!?

Tjejerna ritade medans jag pratade med vår sköterska. Hon var så imponerad över hur duktiga dom var på allt och att dom är så goa med varann, vilket jag är så oerhört stolt över❤

Saga fick börja. Hon vägde 8880g och var 75 cm. Fia vägde 8910g och var 76cm. Att viktkurvan visade på en diff visste jag redan innan att det skulle. Dom har knappt ätit denna sjukmånad så det är inte alls konstigt, vilket även sköterskan sa. Däremot ligger dom perfekt på sin kurva vad gäller längden! Mina små tjejer❤ Eftersom vi haft vår sjukperiod frågade hon om vi ville ha ett till besök innan sommaren vilket jag så klart sa ja till. Det är ju bara roligt!

Tjejerna var så duktiga på BVC och charmade som vanligt varenda människa! Folk kollar genom speglar på dom för att verka diskreta? Men man blir ju bara glad och stolt!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *