Det är obligatoriskt

Som ni vet slutade gårdagen i kras och vi hamnade på akuten. Klockan var nästan 21.30 när vi kom hem så det var bums i säng. Det var givetvis inte någon butik öppen när vi var på väg hem så idag hämtade vi syrran och åkte till Toysrus. Där mötte vi även upp tjejernas gammelmorfar och gick in tillsammans.

Tanken var att tjejerna skulle få välja varsin leksak då Fia var så duktig igår och sydde, och Saga var så duktig och var utan Fia vilket märktes på henne var jobbigt! Så varsin belöning, och jag minns när man liten och fick välja själv i leksaksaffären!? Tjejerna sprang runt och kollade på varenda grej men deras favoriter blev varsin Mimmi-gosedjur och varsin katt och leopard! Just Mimmi är tjejernas favorit och allt ska vara med Mimmi på!! Jag tycker det är så galet gulligt att dom kan visa att Mimmi är deras favorit? Finns ju inget sötare än Musse och Mimmi!

Därefter blev det en snabb fika innan syrran skulle ner på stan och träffa en kompis. Jag och tjejerna hämtade upp mamma på jobbet och åkte hem. Jag fixade och åkte snabbt iväg på lite ärenden vilket behöves göras utan barn, och när jag kom hem var tjejerna i badet. Gullungar! Vi åt kvällsmat tillsammans innan Fia somnade i min famn. Bar in henne och bäddade om henne för att sedan läsa klart boken om Blixten, sen sov även hon gott. För min del blev det soffhäng!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *