Min lilla kämpe

Gaaah vilken kväll! Vi satt i soffan och kollade på Bolibompa när Fia helt plötsligt trillar och slår pannan i kanten på soffbordet. Jag hade mamma i telefonen på högtalare och jag skrek när jag såg att hon trillade för jag förstod på en millisekund hur illa det var! Tog upp henne direkt och det var blod överallt. Ett rejält jack rätt in i pannan så samtidigt som jag försökte kontrollera blödningen skulle jag samtidigt trösta henne och även klä på henne.

Mamma var på väg och kom snart därpå för att ta Saga. Iväg snabbt till akuten och vi fick komma in direkt. När läkaren väl kom gick deg fort och hon fick bedövning i spruta innan hon syddes med två stygn. Jag är så oerhört stolt över henne så jag spricker! Hon var så himla duktig min lilla kämpe! Min stjärna❤

Jag har bölat hela kvällen men försökt hålla mig sansad framför Fia för att inte oroa henne men fy så jobbigt det var! Skulle så gärna vilja ta ifrån detta så hon slapp allt.. Om en vecka ska stygnen bort men nu är vi hemma och båda tjejerna sover gott, och nu ska även denna mamma sova! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Min lilla kämpe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *