Mellannamn – hur tänkte ni?

Det här med mellannamn tycker jag är lite roligt för alla tänker så olika. För mig är dessa namn något som betyder något, alltså inte bara för det är fint, medan så många andra väljer av just den anledningen, att det är fint.

Tjejerna heter Sofia, Viola, Madeleine i mellannamn, eller ja, Sofia heter inte Sofia i mellannamn också?

Jag har alltid sagt att den dagen jag får en dotter ska hon heta Sofia efter min mamma som har det som sitt mellannamn. Därför fick Sofia sitt namn redan i magen. Viola är efter min gammelfarmor och Madeleine är efter mig.

Folk frågar alltid varför Sofia inte heter Saga i mellannamn men att Saga heter Sofia i mellannamn är för att jag vill att hon också ska ha Sofia i sig. Både jag, mamma och syrran heter likadant, förutom mamma som inte har Madeleine i sig. Snurrigt men svårt att förklara på ett bra sätt? Förstod ni?

Hur tänkte ni? Den dagen jag får en son kommer han ha namn efter sin pappa och min bror och morbror tex?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *