Kvalitetstid med mina bästa

Idag mina kära vänner, har mina fina små barn vart så gott som sig själva!?? Lyckan är obeskrivlig! Ingen feber under dagen eller nu och båda har vart busiga, tokiga och glada som vanligt? Saga har fortfarande ont i öronen men förhoppningsvis blir det bra snart det med och sen hoppas jag vi får vara friska till dagis börjar för den perioden lär bli rolig!?

Idag har vi lekt och busat hela dagen. Tjejerna var hos mamma ett tag på eftermiddagen då jag hade några kompisar över och efter hann jag både städa och laga mat innan tjejerna kom lägligt till kvällsmaten!? När vi var till Ullared köpte vi stora pärlor och pärlplattor som jag tänkte dom skulle få prova efter maten, och det gjorde vi. Det var roligt i si så där 5 minuter? Lagom till dom fyller år tror jag är lagom att plocka fram det igen. Mysigt ändå att bara sitta och pyssla lite, bästa kvalitetstiden?

Vi har alltid vart mycket för att pyssla i vår familj och har ofta haft pysselkvällar. Jag längtar verkligen till tjejerna tycker det är roligt dom med, då ska vi ha pysselkvällar ofta!?

Tjejerna somnade strax efter 19 och har vaknat till en varsin gång och velat ha närhet så vi har myst ett tag och så har dom somnat i min famn❤ Nu sover dom dock och jag hoppas morgondagen blir lika bra, då ska vi ut och leka i snön! Hoppas ni haft en bra dag fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *