Det växer!

Fina ni, denna sjukperiod har tagit enormt på oss alla tre och den ork som funnits har fått lov att gå till allt viktigt runt om. Bloggen som är ett enormt intresse för mig, ett av dom största, har som ni garanterat märkt hamnat lite bakom. Dom flesta förstår nog att familjen går före oavsett vad men vi är snart tillbaka på banan igen!?

Tjejerna har vart så gnälliga idag att vi bara suttit i soffan tills mamma och pappa kom från jobbet. Först då fick jag en stund för mig själv och faktiskt andas. Dessa veckor har vart extremt jobbiga, och är fortfarande. Man känner sig så maktlös.

Hur som helst så ser vi fram emot våren nu. Solen, värmen, blommorna, allt! Våra fröer har börjat gro och vi ska snart sätta mer? Hoppas ni haft en bra dag. Nu är det sovdags för en väldigt trött mamma?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *