Sjukstugan fortsätter

Idag vaknade jag upp utan feber vilket var en enorm lättnad! Fy vad jag hatar att vara sjuk. Däremot snorar jag och hostar fortfarande som en galning så pigg ser jag inte ut för fem öre?

Saga hade feber långt in på förmiddagen men den gick ner efter en alvedon. På eftermiddagen började hon även leka litegrann och Fia har vart precis som vanligt.

På kvällen kom tjejernas gammelmorfar förbi med Spicy hot för jag orkade inte laga något och det är även det enda tjejerna äter när dom halvt matvägrar – vilket Saga gjort sedan fredag kväll. Båda åt bra precis som jag hoppades?? Efter maten var det dock två extremt mammiga tjejer och en väldig svartsjuka. Satt den ena och kramades med mig kom den andra och skulle byta plats med den som redan satt där och sen blev det både slag och tjuvnyp. Jag är väldigt hård på den punkten att här hemma kramas, pussas och klappas vi, inget annat. Så när dom få gångerna gör något annat säger jag alltid ifrån och så får dom ge varandra en kram eller klappa syrran, och det gör dom alltid❤ Dom ska veta att mamma är bådas och att dom aldrig behöver tävla om min uppmärksamhet eller kärlek! Till slut lyckades dom samsas och vi satt och kramades i soffan en stund innan vi gick och lekte på tjejernas rum.

Vi läste bok i myshörnan och jag tyckte Fia var lite väl gnälliga och varm så tog tempen på henne – feber. Suck! Det räckte alltså inte med att Saga har det igen utan nu ligger båda med feber – igen! Någon gröt ville dom inte ha ikväll men välling ville dom ha. Dock drack dom knappt 120ml var men bättre än inget.

Nu hoppas jag febern går ner för annars måste jag ringa vårdcentralen imorgon. Hoppas ni andra haft en toppendag iallafall! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *