Mitt lilla hjärta

Jag tänker inte tjata om hur trött jag är på denna sjukperiod, ni förstår nog. Just nu tar den över hela våra liv, på alla plan.

I eftermiddags ringde jag iallafall vårdcentralen då Saga inte alls var pigg så vi fick tid 30 minuter senare. Vi kom 6 minuter sent men det var så lugnt så det gjorde inget! Vi fick komma in ganska direkt och möttes av en lite äldre man/yngre gubbe som visade sig vara väldigt bra på sitt jobb! Han tog oss seriöst och undersökte Saga som visade sig ha öroninflammation. Som om inte allt annat räckte?! Jaja.. Är hon inte bättre på onsdag ska vi tillbaka och få medicin. Vi har även blivit dömda med “virusinfektion” hela bunten✌?? Tjoho! Längtar till dagis börjar?

Eftermiddagen har vart gnällig och trött men båda tjejerna somnade efter vi läst skönheten och odjuret. Mina små hjärtan! Jag önskar så jag kunde ta all smärta och allt jobbigt ifrån dom❤

Nu är det sovdags för min del med så hoppas vi på en bra dag imorgon! Sov gott fina ni!?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Mitt lilla hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *