Lika snabbt som blixten

Hej fina! Idag har solen skinit hela förmiddagen så efter lunch passade vi på att gå ut och leka i snön. Pulkan följde med och så stannade vi till vid lekparken och gungade. Då kom även tjejernas mormor från jobbet och flickorna blir alltid lika glada och ropar “Mimmi” direkt❤

Båda har vart piggare idag och helt feberfria hela förmiddagen. När vi kom in igen var det lek på rummet som gällde och dom lekte främst med dockorna som är deras favvo. Mata, vagga, dra i vagn, klappa och bära runt!? Riktiga små minimammor❤

Just nu sover båda tjejerna middag igen och när dom vaknar är det mellisdags. Fia ligger just nu med feber tyvärr men jag hoppas Saga klarar sig!?? Det vänder verkligen lika snabbt som blixten så man är aldrig säker!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *